Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazı beklemek

Rüyada namazı beklemek

Rüyada namazı beklemek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulur.

Rüyada namazı beklemek gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada namaz vaktini beklemek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada namazı beklemek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntısının biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazını beklemek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazını beklemek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada namaz vakti beklemek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı beklemek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada damatı beklemek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada durakta araba beklemek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments