Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden kestane toplamak

Rüyada yerden kestane toplamak

Rüyada yerden kestane toplamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden kestane toplamak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada yerden kestane toplamak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kazancın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulur.

Rüyada topraktan kestane toplamak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sudan kestane toplamak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, servet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kestane toplamak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada at kestanesi toplamak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kestane toplamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, durgun giden işlerin açılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada kestane topladığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments