Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kestane görmek

Rüyada çok kestane görmek

Rüyada çok kestane görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, evlatlarından hayır bulacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Rüyada çok kestane gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Rüyada kestane kabağı görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kestane görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri kestane görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada at kestanesi toplamak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kestane görmek başarılarının eksilmeyeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Rüyada sobada kestane pişirmek rahat bir hayat yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kestane toplamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ortak işlere gireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye kestane vermek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments