Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabasını kazalı görmek

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iyi habere, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada kendi arabasını kazalı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada araba kazasından kurtulmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, para ve makam sahibi olacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazası görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada kazalı araba görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin araba kazası yaptığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba kazasında ölmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments