Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz felaketi görmek

Rüyada deniz felaketi görmek

Rüyada deniz felaketi görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada deniz felaketi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada deniz felaketi görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada hortum felaketi görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada felaketten kurtulmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğa felaketi görmek önündeki engelleri aşamayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada yangın felaketi görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel felaketi görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına işarettir.

Rüyada bir felaketten kurtulmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments