Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir felaketten kurtulmak

Rüyada bir felaketten kurtulmak

Rüyada bir felaketten kurtulmak kendi çok iyi hissedeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Rüyada bir felaketten kurtulmak gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada felaketten kurtulmak aradaki buzların eritileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada bir felaketten kurtulmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada su felaketi görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz felaketi görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada yangın felaketi görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel felaketi görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada hortum felaketi görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments