Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğa felaketi görmek

Rüyada doğa felaketi görmek

Rüyada doğa felaketi görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bütçesinin daralacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Rüyada doğa felaketi gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Rüyada doğa felaketi görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir felaketten kurtulmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada deniz felaketi görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada felaketten kaçmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret eder.

Rüyada hortum felaketi görmek kişinin fena halde yanılacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalettir.

Rüyada su felaketi görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, yüksek tahsil yapacağına tabir olunur.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada felaketten kurtulmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments