Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın felaketi görmek

Rüyada yangın felaketi görmek

Rüyada yangın felaketi görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın felaketi gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada yangın felaketi görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada doğa felaketi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada felaketten kaçmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortum felaketi görmek ayıplanacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Rüyada sel felaketi görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada bir felaketten kurtulmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Rüyada felaketten kurtulmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments