Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir satmak

Rüyada demir satmak

Rüyada demir satmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, uygulayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir satmak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada eskiciye demir satmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir satmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Rüyada büyük demir kapı görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir yediğini görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir pencere görmek hobilerine eğileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada demir para bulmak ve saymak edilen duaların tutacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde demir görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir atmak dertleri biteceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments