Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden atlamak

Rüyada demirden atlamak

Rüyada demirden atlamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada demirden atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Rüyada demirden atlamak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada demirlerden atlamak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işarettir.

Rüyada demir para bulmak ve saymak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, küs kimselerin barışacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü demir para görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Rüyada demir yılan görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hatalı yollara sapılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulur.

Rüyada bozuk demir para saymak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah demir kapı görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada demir leğen görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments