Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah demir kapı görmek

Rüyada siyah demir kapı görmek

Rüyada siyah demir kapı görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kazancın daha da artacağına, başarılarını ispat edeceğine, başarıların çoğalacağına delalet eder.

Rüyada siyah demir kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada siyah demir kapı görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kapıdan geçmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz demir kapı görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada demir kapının kırıldığını görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada demir kapılar görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada açık demir kapı görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kırık demir kapı görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments