Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir yüzük takmak

Rüyada demir yüzük takmak

Rüyada demir yüzük takmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada demir yüzük takmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada demir yüzük takmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada demir kapı takmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir yüzük görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine yorulur.

Rüyada demirden yüzük görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada çift yüzük takmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Rüyada ametist yüzük takmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments