Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir askı görmek

Rüyada demir askı görmek

Rüyada demir askı görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, parasının azalacağına, küskünlüklerin oluşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir askı gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Rüyada demir askı görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Rüyada askıda kalmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalettir.

Rüyada gelinliği askıda görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada askıda gelinlik görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbiseyi askıda görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada kıyafet askısı görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada askı görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments