Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik kapatmak

Rüyada delik kapatmak

Rüyada delik kapatmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet etmektedir.

Rüyada delik kapatmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada yılan deliğini kapatmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare deliğini kapatmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada bir deliği kapatmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik kapatmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, fırsatların elden kaçacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazını delik görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada delikli taş görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments