Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acele davranmak

Rüyada acele davranmak

Rüyada acele davranmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada acele davranmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada acele davranmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, evi yoksa ev alacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada acele yemek yemek variyetini çoğaltacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ilgisiz davranmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada acele evlendiğini görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada acele gelinlik görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Rüyada iyi davranmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, insanların alım gücünün azalacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk davranmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments