Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli doktor görmek

Rüyada deli doktor görmek

Rüyada deli doktor görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada deli doktor gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada deli doktor görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafanın delindiğini görmek kazancın gittikçe azalacağına, başarılı bir kişi olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Rüyada babasını delirmiş görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünün delindiğini görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deli inek görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kadın deli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada eşinin deli olduğunu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hasta olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada parmağı delinmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments