Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin deli olduğunu görmek

Rüyada eşinin deli olduğunu görmek

Rüyada eşinin deli olduğunu görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eşinin deli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada eşinin deli olduğunu görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eşini delirmiş görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalettir.

Rüyada kendini deli görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada yakınını deli görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kardeşini delirmiş görmek sorunlarını bitireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada deli saldırısına uğramak yanlış yönde kararlar verileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birini deli olarak görmek kazançların artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını deli görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments