Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağı delinmek

Rüyada parmağı delinmek

Rüyada parmağı delinmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada parmağı delinmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada parmağının delindiğini görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına yorulur.

Rüyada parmağı delinmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli biriyle kavga etmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Rüyada deliden para almak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok eğleneceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü deli görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada delinin saldırdığını görmek umutlarının biteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada annemi delirmiş görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada delirmiş inek görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments