Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değişik insanlar görmek

Rüyada değişik insanlar görmek

Rüyada değişik insanlar görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada değişik insanlar gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada değişik insanlar görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada isim değişikliği görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada işyerinde değişiklik görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada değişik çiçek görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada değişik meyve görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına inanılır.

Rüyada iki değişik ayakkabı giymek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada yer değişikliği görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada değişik balık görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments