Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değişik balık görmek

Rüyada değişik balık görmek

Rüyada değişik balık görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hakkını alacağına, gülen yüzünün de solacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada değişik balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada değişik balık görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde değişiklik görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada yer değişikliği görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev değişikliği görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değişik çorap giymek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde değişik şekiller görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ev değişikliği yapmak onların yaralarına merhem olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada değişik böcekler görmek hayır getirecek işlere girileceğine, düşmanlarını alt edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments