Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değirmen taşı görmek

Rüyada değirmen taşı görmek

Rüyada değirmen taşı görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değirmen taşı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada değirmen taşı görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada el değirmeni görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada değirmende un görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada değirmende un öğütmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada un değirmeni görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işaret eder.

Rüyada buğday değirmeni görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına alamet eder.

Rüyada kahve değirmeni görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, içinin rahat edeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada değirmen un görmek galibiyet kazanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments