Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bilezik görmek

Rüyada değerli bilezik görmek

Rüyada değerli bilezik görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, keder yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Rüyada değerli bilezik gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada değerli bilezik görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada değerli taşı görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada değerli vazo görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada değerli altın görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada değerli balık görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada değerli maden görmek kazancını arttıracağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada değerli kağıt görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada değerli küpe görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments