Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısıyla öpüşmek

Rüyada dayısıyla öpüşmek

Rüyada dayısıyla öpüşmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada dayısıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Rüyada dayı karısı görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş dayıyı görmek zenginliğe sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işarettir.

Rüyada dayısını öpmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayı oğlunu görmek kazancının azalacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalettir.

Rüyada dayının oğlunu görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayıyla nişanlanmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Rüyada dayı teyze görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işarettir.

Rüyada dayısıyla kavga etmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments