Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı teyze görmek

Rüyada dayı teyze görmek

Rüyada dayı teyze görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dayı teyze gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada teyze ve dayı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada dayı ve teyze görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dayı teyze görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyze dayı görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada dayımı öpmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen dayısını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin dayısını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dayıya aşık olmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments