Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyla nişanlanmak

Rüyada dayıyla nişanlanmak

Rüyada dayıyla nişanlanmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, borçlanılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada dayıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada dayıyla nişanlanmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayıyla kavga etmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üvey dayı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü dayımı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada dayısının eşini görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sorunların birbiri ardına geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayısını ölmüş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada dayı eşini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına tabir olunur.

Rüyada dayıyla evlendiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments