Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayısıyla kavga etmek

Rüyada dayısıyla kavga etmek

Rüyada dayısıyla kavga etmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çirkin bir iş yapmaya işaret eder.

Rüyada dayısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada dayıyla kavga etmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada dayımla kavga etmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayısıyla kavga etmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü dayı görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada teyze dayı görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine işarettir.

Rüyada dayısıyla öpüşmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çalıştığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dayının ailesini görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Rüyada amca ve dayı görmek kimseden korkmayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments