Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayımızı görmek

Rüyada dayımızı görmek

Rüyada dayımızı görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayımızı gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada dayısının öldüğünü görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dayımla konuşmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın dayısını görmek şeytana uyacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dayıya sarılmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın dayısını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada dayılarını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayı eşi görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada dayıyla nişanlanmak kendisini geliştireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments