Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı yapmak

Rüyada dayı yapmak

Rüyada dayı yapmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayı yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada dayı yapmak şansın yüzüne güleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada abi ve dayı görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dayımla evlenmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dayımı görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayımın hanımını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı yenge görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dayıyla nişanlanmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalettir.

Rüyada dayı karısı görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments