Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıya aşık olmak

Rüyada dayıya aşık olmak

Rüyada dayıya aşık olmak bir koyduğu işten üç alacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada dayıya aşık olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada dayıya aşık olmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Rüyada dede ve dayı görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada baba ve dayı görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada dayımın torununu görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada dayısını görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş olan dayıyı görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bol bol moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve dayı görmek galibiyet kazanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayısının elini öpmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments