Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı ve teyze görmek

Rüyada dayı ve teyze görmek

Rüyada dayı ve teyze görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada dayı ve teyze gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada dayı ve teyze görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dayı teyze görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada teyze dayı görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada teyze ve dayı görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kazancın gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada dayısının evine gitmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, zorlanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş olan dayıyı görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sıkıntıların artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada dayı ve ailesini görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada dayısıyla kavga etmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments