Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen dayısını görmek

Rüyada ölen dayısını görmek

Rüyada ölen dayısını görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölen dayısını gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada dayı olmak büyük atılımlar yapılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada dayısıyla öpüşmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayıma sarılmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Rüyada dayıyla evlendiğini görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayıyla kavga etmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kindar olacağına, iyi şartlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada öz dayısını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına tabir olunur.

Rüyada dayı ve baba görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada babanın dayısını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments