Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayı eşini görmek

Rüyada dayı eşini görmek

Rüyada dayı eşini görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, gönlünün ferahlayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı eşini gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Rüyada dayısının eşini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada dayımın eşini görmek kurulu düzeninin olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada dayı eşini görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayının eşini görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada eşinin dayısını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada dayı eşi görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı kızıyla evlenmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına alamet eder.

Rüyada dayısının öldüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments