Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davud yıldızı görmek

Rüyada davud yıldızı görmek

Rüyada davud yıldızı görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada davud yıldızı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada davut yıldızı görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada davud yıldızı görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada hazreti davutu görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada davud aleyhisselamı görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ahmet davutoğluunu görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına inanılır.

Rüyada parlayan yıldızlar görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zühre yıldızını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments