Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlayan yıldızlar görmek

Rüyada parlayan yıldızlar görmek

Rüyada parlayan yıldızlar görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada parlayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hasretlerin biteceğine, sıkılacağı bir haber almaya işaret eder.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki yıldız görmek hastalıkların biteceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments