Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davetsiz misafir olmak

Rüyada davetsiz misafir olmak

Rüyada davetsiz misafir olmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, üçüncü gözünün açılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, hanenizde bolluk olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada davetsiz misafir olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada davetsiz misafir olmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada gelen misafiri istememek onu dinleyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına işaret eder.

Rüyada misafir yapmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı misafir görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada misafirlere yemek yedirmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirle çay içmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments