Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davara binmek

Rüyada davara binmek

Rüyada davara binmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada davara binmek gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada davara binmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada davar gübresi görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada davar gütmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada davar otlatmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar kesmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar sürüsü görmek geri plana düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davar görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada davar köpeği görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments