Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davar gübresi görmek

Rüyada davar gübresi görmek

Rüyada davar gübresi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davar gübresi gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Rüyada davar gübresi görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada davar otlatmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada davar eti görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada davara binmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada davar pisliği görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yeniden can bulacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada davar kesmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada davar sürüsü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar gütmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments