Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davar gütmek

Rüyada davar gütmek

Rüyada davar gütmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, huzurunun bozulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada davar gütmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada davar gütmek böylece hayatının da düzene gireceğine, umutlanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kin gütmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada davar yaymak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada davar sürüsü görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada davar gübresi görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, insanlarla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek sürüsü gütmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kısmetli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada öküz gütmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sığır gütmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments