Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davar kesmek

Rüyada davar kesmek

Rüyada davar kesmek hem yeni yerler göreceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntıların aşılacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada davar kesmek gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada davar kesmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada davar görmek maddi olarak zayıflayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada davar sürüsü görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Rüyada davar yaymak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada davar köpeği görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada davara binmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada davar gübresi görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada davar gütmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments