Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davar görmek

Rüyada davar görmek

Rüyada davar görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayırlı yollara gireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada davar gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada davar gübresi görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar otlatmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalettir.

Rüyada davar görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada davar sürüsü görmek başarıya giden yollarını açacağına, istediği evde oturacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulur.

Rüyada davar pisliği görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada davara binmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada davar köpeği görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada davar eti görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments