Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada darbe yapmak

Rüyada darbe yapmak

Rüyada darbe yapmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada darbe yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada darbe yapmak bir konuda destek alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada darbe yapıldığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işaret eder.

Rüyada askeri darbe görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada darbe yemek hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada sırtından darbe almak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada buruna darbe almak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kafaya darbe yemek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine inanılır.

Rüyada kafaya darbe almak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments