Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kapıdan çıkmak

Rüyada dar kapıdan çıkmak

Rüyada dar kapıdan çıkmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada dar kapıdan çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada dar kapıdan çıkmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada dar kapıdan girmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan geçememek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dar kapılı ev görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir kapı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurun bozulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Rüyada dar kapı görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments