Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar tuvalete girmek

Rüyada dar tuvalete girmek

Rüyada dar tuvalete girmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, başarının garantileneceğine, anne babaya müjde verileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dar tuvalete girmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Rüyada dar bir tuvalete girmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada dar tuvalete girmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerinin tutacağına alamet eder.

Rüyada dar bir tuvalet görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar tuvalet görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir eve girmek sorunlarını çözeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada dar yola girmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada dar kapıdan girmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, işlerini hafifleteceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments