Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir eve girmek

Rüyada dar bir eve girmek

Rüyada dar bir eve girmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, variyet sahibi olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işarettir.

Rüyada dar bir eve girmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada dar bir eve girmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yere girmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Rüyada dar bir tünele girmek kimseden korkmayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Rüyada dar yola girmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tuvalete girmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar tuvalete girmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet eder.

Rüyada dar kapıdan girmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yere girmek risk almaktan özenle kaçınacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments