Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Rüyada yeşillik alanda namaz kılmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada açık alanda namaz kılmak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada dar alanda namaz kılmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik yerde namaz kılmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yerde namaz kılmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde namaz kılmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil seccadede namaz kılmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yeşillikler içinde namaz kılmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments