Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel seccade görmek

Rüyada dantel seccade görmek

Rüyada dantel seccade görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantel seccade gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada dantel seccade görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına seccade örtmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, işinden çıkarılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hediye seccade almak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada camide seccade görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccade sermek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeye işediğini görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada mavi seccade görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çok sevineceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments