Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade sermek

Rüyada seccade sermek

Rüyada seccade sermek kısmetinin artacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayal kırıklığına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalettir.

Rüyada seccade sermek gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Rüyada birinin önüne seccade sermek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada seccade sermek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada camiye seccade sermek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük başarıla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye seccade sermek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına seccade sermek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sevineceğine işaret eder.

Rüyada namaz için seccade sermek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Rüyada seccadeyi sermek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere seccade sermek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments