Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel peçete görmek

Rüyada dantel peçete görmek

Rüyada dantel peçete görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel peçete gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada dantel peçete görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, başarılı bir insan olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada peçetede kan görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kullanılmış peçete görmek çözümlere kavuşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah peçete görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada pembe peçete görmek zorluklarının son bulacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada tuvalette peçete görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada mavi peçete görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada temiz peçete görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments