Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi peçete görmek

Rüyada mavi peçete görmek

Rüyada mavi peçete görmek umduklarını bulamayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi peçete gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mavi peçete görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli peçete görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt peçete görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı peçete görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak peçete görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada havlu peçete görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin peçete verdiğini görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada dantel peçete görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments