Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış peçete görmek

Rüyada kullanılmış peçete görmek

Rüyada kullanılmış peçete görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kullanılmış peçete gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada kullanılmış peçete görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada peçete aldığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada peçeteye sümkürmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, emeğinden hayır göreceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz peçete vermek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada havlu peçete görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı peçete görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalettir.

Rüyada ıslak peçete görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz peçete görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments